Румънеца и Енчев пускат четвъртия си албум

 

Чакането свърши за най-запалените фенове на Румънеца и Енчев

 

Многократно отлагания релийз на четвъртия студиен албум на дуeта "Слънцето и ти" е факт от днес.

 

„Измина доста време от последния ни албум ЕТНО и макар голяма част от колегите ни да смятат, че няма много смисъл от издаването на албум в България, ние решихме да го направим като подарък за хората, които ни подкрепят вече почти 15 години. Водени от идеята, че нашите фенове заслужават само най-доброто, събрахме в албума най-големите си хитове от последните няколко години ”, ентусиазирано споделя Енчев.

 

"Слънцето и ти" е четвърти самостоятелен албум на Румънеца и Енчев и включва освен едноименното парче и наложилите се като тотални хитове „Селско момиче”, „Моята жена 2”, „Данък Любов” (feat. Емануела) и дуета на рапърите с младата поп певица Мариета – „Аз те искам”.

 

Изпълнителите на култовото „Пипни ми тук” освен с музикалните си проекти са изключително популярни и с благотворителните каузи, на които оказват подкрепа. И в този албум, верни на себе си, Румънеца и Енчев включват синглите “Обичам те” (feat. Bon Bon) и „Втори живот” (feat. N.A.S.O), като първия е част от кампанията на UNICEF за ранно детско развитие, а втория е парче, записано за кампанията на КАТ за безопасност по пътищата. Специално за новия албум, хип хоп артистите направиха нов регетон ремикс на едно от емблематичните парчета от репертоара си – „Кавали”.

 

 

Още музика