Премиера: Din-Yo - Искам твоята

 

Първият от серия проекти на талантливия изпълнител и автор

 

 

Една нова звезда изгрява на българския музикален небосклон. Необичайно свежо, наситено с голям заряд, пълно с живот и кипящо от хормони парче "Искам твоята" събужда интереса към Din-Yo - млад изпълнител, който сам пише музиката и текстовете си и иска да си проправя собствена, самобитна, оригинална и не приличаща на ничия друга пътека в БГ музиката.

 

 

Парчето "Искам твоята" е в стил неосоул и ар ен би и има много мъжкарско и закачливо звучене. Текстът се плъзга по музиката като флирт и пресъздава познатата на всички мъже тръпка от случайната среща с красива жена, от събудения инстинкт на "ловеца", от опияняващата победа да си доминиращият в играта на любов и сбъднати желания.

 

 

 

 

"Искам твоята" е само първият от серия музикални проекти, с които се е захванал талантливият изпълнител и автор. То обаче е парчето, което кара Din-Yo да се чувства най-близо до собствената си същност. "В тази песен съм 100 % аз" – казва Din-Yo. След участията му в общи проекти с група Еко, това е неговото първо абсолютно самостоятелно парче, в което влага огромна част от себе си и своя флирт с музиката. Аранжиментът на "Искам твоята" е дело на Bate Pesho, Coco Beat.

 

 

За да придаде цвят и плътност на песента, Din-Yo кани за своя дуетна партньорка страхотната джаз изпълнителка Марина Драгомирецкая.

 

 

Марина се отличава с интересен, жив, изпълнен с енергия вокал, който придава интимност на атмосферата в песента. Двамата са свързани със здраво приятелство помежду си от няколко години, след като се срещат за пръв път в "Училище за певци" D Stars, където в момента тя е асистент-преподавател по вокално майсторство и солист-изпълнител.

 

 

Марина успява да намери време между репетициите за мюзикъла "Чикаго" в Музикалния театър, където се появява в ролята на Рокси и собствените си джазови проекти "Lady in blues"; "Jazz-Rocking Pop", "Tribute to Horace Silver", "Февруари за двама" и да се впусне в музикалния флирт "Искам твоята" в StudioBuster.

 

 

Чети и: Белинда Карлайл се събуди от дълъг зимен сън

 

 

Двамата с Din-Yo заснемат и фотосесия, дело на Георги Георгиев – Ze, която с изчистено и стилно внушение пресъздава атмосферата на нощния клуб – сцена на горещи погледи, случайни докосвания и разпалени апетити, създаващи сладката илюзия, че можеш да получиш всичко в една нощ - тази.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика