Райна - Много се лъжеш

 

Музикална интерпретация на темата за мъжете с комплекси

 

 

Райна отново доказа новаторски нюх и умение да е различна с видеоклипа към най-новата песен в репертоара си "Много се лъжеш". Премиерата ѝ звездата направи с живо изпълнение на Годишните награди на "Планета".

 

 

Всичко в музикалния проект е много младежко, модерно, нахъсано и различно, и дава силен старт на бъдещия албум, по който певицата започва работа. "Много се лъжеш" е своеобразна музикална интерпретация на темата за мъжете, които избиват своите комплекси с хвалби за сметка на женските чувства. За тези от тях, които искат да подчинят на волята си жените, да се възползват от определени облаги, без самите те да влагат особени чувства в това.

 

 

За тази тематика изпълнителката не е провокирана от реално съществуващ обект в живота си, а от факта, че почти всяка жена в определен момент е срещала подобен мъж. За да предадат идеята и посланието на клипа, Райна и екипът, реализирал лентата, поставят акцента върху нея самата, без излишни сцени, герои и движения.

 

 

Залага се на непретенциозна визия, лек грим и изчистени кадри, в които чрез смислови препратки певицата дава своята позиция по темата. С този клип тя иска да внуши една любима своя сентенция - "сексапилът е състояние на духа, той не е грим, той е движение, аромат, той е поглед, сила, власт".

 

 

Вижте "Много се лъжеш" в линка долу:

 

 

 

 

Информация на planeta.tv

 

 

Чети и: Минос 2013

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика