Татяна се завърна от Щатите с хъс за нови записи

 

Свекърва ѝ е най-големият подстрекател да бъде популярна личност и да се занимава с музика

 

 

Татяна, която наскоро се върна от почти двумесечен тур в САЩ, обяви във "ВИП зона" по радио "Веселина", че имала 13 участия в 9 щата, в градовете Ню Йорк, Чикаго, Сиатъл, Финикс, Флорида, Бостън, Лас Вегас,  Детройт и Атланта.

 

 

"Всички концерти минаха при невероятен успех, каза певицата. Навсякъде ми се случваха интересни и хубави неща". Смята, че за фурора ѝ е допринесло и това, че в началото се появявала в специално ушита рокля в бяло, зелено и червено. Накрая подарила тоалета на своя голяма фенка.

 

 

Татяна признава, че покрай участията си в Америка е опитала от всичко, което предлага страната на неограничените възможности – била е на плаж, качила се е на небостъргач, играла е в казино, разглеждала е забележителности...

 

 

След като преди време призна в ефира на "Веселина", че е ударила фен с микрофон, сега пред водещата Светлана Кабаиванова изпълнителката обяви: "Свекърва ми е най-големият подстрекател да бъда популярна личност“. Преди години тя е тази, която я насърчава да се занимава с музика. Нарича я "най-прекрасната свекърва на света". При завръщането ѝ от Щатите, майката на съпруга ѝ дори заклала агне в нейна чест.

 

 

"Аз не съм интересна, защото ми се случват само хубави работи", обобщава Татяна.

 

 

Твърди, че не спира да мисли за новите си проекти и за почитателите си. Новата ѝ песен е на композитора Йорданчо Василковски-Оцко и би трябвало да е готова до края на април. "Ще видите една различна Татяна", лаконична е поп фолк звездата.

 

 

Чети и: Райна - Много се лъжеш

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика