Иранец води най-новото шоу в радио The Voice

 

KP London e готов да насърчава най-добрите диджеи в шоуто си, което се излъчва в пет радиостанции в Европа

 

 

Най-новият водещ на радио The Voice e роден в Иран, отраснал е в Канада, а артистичният му псевдоним е KP London. От 6 април, всяка събота вечер – от 23:00 до полунощ, Feel Radio Show ще бъде зона за най-новата музика, представена както от самия КР, така и от гост музиканти и диджеи от цял свят.

 

 

Електро, транс, хаус, дъбстеп и дръменбейс са част от стиловете, които ще слушаме в предаването, което КР подготвя с още пет радиостанции в Европа. От 2013 г., по желание на слушателите,  шоуто има бонус – 2-часов микс в YouTube.

 

 

"Денс музиката продължава да се развива, затова аз съм отворен за нови таланти в моето шоу, казва KP London. Готов съм да насърчавам добри автори, затова всеки може да ми праща сетове на playthis@feelradioshow.com".

 

 

Той има доста интересна биография. Роден е в иранската столица Техеран, но на 10-годишна възраст се мести в Торонто. Денс музиката го превзема завинаги и изцяло още през 1993 г., след като чува известния DJ Chris Sheppard. От тогава до сега KP прекарва безброй часове във възпроизвеждане на музика и програмиране на собствените си предавания.

 

 

"Всеки преследва своята мечтана работа, но малцина я намират", казва КР. Той твърди, че е щастливец в това отношение, тъй като от 2006 до 2009 г. работи в Choq FM Energy 105, където всяка вечер прави собствено шоу.

 

 

Чети и: Видео: Nicki Minaj ft. Lil Wayne - High School

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика