Snoop Lion зове за мир в новия си клип

 

За един свят без оръжия

 

 

Snoop Lion представи новото си видео към песента "No Guns Allowed" с участието на рапъра Drake и 12-годишната си дъщеря изгряващата музикална звезда - Cori B. Под режисурата на Джеси Тереро, видеото отправя трогателен апел за ненасилие след вълната от масови стрелби в Америка, превърнали се в национални трагедии. "No Guns Allowed" е трети сингъл от предстоящия реге и денсхол албум на Снуп, озаглавен "Reincarnated". Албумът, който е продуциран от Diplo и Major Lazer, ще излезе на 23 април, 2013г. от Вирджиния Рекърдс/Sony Music.

 

 

 

 

“С "No Guns Allowed" апелираме за мир е апел за мир и се надяваме, че позитивното послание на песента ще влезе в домовете на хората. Толкова много кръв видяхме, заради оръжия, че искам да предотвратим да се случи следващия инцидент. Това е единствената ни цел, да дадем на хората усещане за любов и мир” - казва Snoop Lion.

 

 

Сингълът "No Guns Allowed" е вече в iTunes.

 

 

Документалният филм Reincarnated който се очакваше с огромен интерес от почитателите на Снуп вече се разпространява в киносалоните по целия свят. Премиерата на филма се състоя на фестивала в Торонто и документира духовното пътуване, започнало под името Snoop Dogg, през израстването и трансформирането в Snoop Lion. Филмът, който проследява и целия звукозаписен процес на албума,  разкрива как хората и културата на островната карибска държава (разбира се и растафарианството) променят житейската философия на Снуп към света и самия него.

 

 

Чети и: Иранец води най-новото шоу в радио The Voice

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика