"Let It Be… Naked" със световен дигитален дебют в iTunes Store

 

Онази изчистена версия, към която The Beatles се стремяха

 

 

Преиздаденият през 2003 албум на The Beatles "Let It Be… Naked" вече е със световна дигитална премиера, ексклузивно за iTunes Store® (www.itunes.com/thebeatles). В допълнение към 11-те ремастерирани и ремиксирани парчета, към iTunes изданието се прилагат оригинална брошура с фотографии и бележки към албума, както и бонус аудио запис на разговори по време на студио сесия за "Let It Be" през 1969. 

 

 

Музикалните видеоклипове към "Naked" версиите на сингълите “Get Back” и “Don’t Let Me Down” са също така достъпни, специално от iTunes, като доунлоад или стрийминг.

 

 

Сравнявайки го с първоначалния студиен албум "Let It Be" на бандата през 1969,"Let It Be… Naked"  е онази изчистена, като на живо версия, към която The Beatles всъщност се стремяха – без добавенеи ефекти, вокали и инструменти.

 

 

"Ако имахме днешната технология тогава, албумът щеше да звучи точно така, тъй като това е звукът създаден в студиото", беше споделил Пол Макартни през 2003, с представянето на първото "Let It Be… Naked" издание. “Всичко е точно така, както е било тогава в стаята. Представете си, че сте там в този момент.”

 

 

По думите на Ринго Стар, изданието от 2003 “беше доста ободряващо. Върна ме към времето, когато бяхме тази банда, бандата Бийтълс”.

 

 

Съдържанието на "Let It Be… Naked" се различава от това на оригинала по това, че не включва “Dig It” и “Maggie Mae”, но за сметка на това е добавен сингълът “Don’t Let Me Down” – първоначално издаден през 1969 като допълнение към “Get Back”. 

 

 

Чети и: Bruno Mars изпревари Nelly и JT

 

 


Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика