The Shocking Miss Emerald

 

Тази пролет ни очаква нов албум

 

 

Caro Emerald ще зарадва всички свои фенове с нов албум. Той е озаглавен "The Shocking Miss Emerald" и ще бъде издаден от Universal на 3-ти май 2013.

 

 

За създаването му талантливата певица е почерпила идеи от своите пътувания из Европа, както и от модната сцена от периода 1920-1960. Звученето на включените общо 14 песни в новия студиен запис на Caro са колкото динамични, толкова и романтични. Без съмнение, слушателите на "The Shocking Miss Emerald" ще се пренесат в Париж преди около 50-тина години – улиците на Montparnasse, прочутите хотели, мрачните кабарета и баровете, изпълнени с модерни дами, художници и чужденци. С няколко думи – съвременна музика със стилен ретро саунд.

 

 

След като през 2007-ма Caro Emerald изпълни песента "Back It Up в телевизионния ефир на родната си страна Дания, никой не подозираше колко далеч ще стигне всъщност. Днес изпълнителката е една от най-успешните поп звезди на европейската музикална сцена, а уникалният ѝ стил се подчертава допълнително от звучене, напомнящо на филмите от 40-те и 50-те.

 

 

 

 

Дебютният албум на Caro Emerald "Deleted Scenes From The Cutting Room Floor" успя да предизивка огромен интерес и даже беше номер 1 за цели 30 поредни седмици в датските музикални класации. Тавата получи платинен статус в Англия, Германия, Австрия, Полша и Швейцария.

 

 

Чети и: Pitbull направи песен с Приянка Чопра

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика