Анелия подготвя нов албум

Снимка: Костадин Кръстев - Коко за "Miss Ivy"

 

Дискът ще излезе до края на годината

 

 

В интервю за "Звездно" по телевизия "Планета", Анелия разкри своите музикални планове за следващите месеци. До края на тази година "Изпълнителката на 2012" ще зарадва своите многобройни почитатели с нов албум, който усилено подготвя в момента. Това, което тя издаде в аванс е, че ни очакват много интересни неща и провокации, както в него, така и по отношение на следващите проекти, които ще представи.

 

 

Първата изненада ще бъде песента "Аз и ти" и видеоклипът към нея, с които Анелия прави лек завой от линията, която следва доскоро. За лятото пък, звездата на музикална компания "Пайнер" подготвя още два проекта, които по първоначални планове ще представи през топлите месеци. Междувременно Анелия очаква с нетърпение и предстоящите празници и най-вече Великден.

 

 

Изпълнителката не крие, че през тези дни блика особена любов и хората трябва да се обичат и да си го показват. Изпълнителката се радва на много концертни участия в цялата страна и затова в първите дни на май няма да почива, а ще радва с хитовете си меломаните. Анелия обаче е категорична, че няма да пропусне да боядиса Великденските яйца със своята дъщеря Ивон и заедно да почетат християнските ценности. (Информация на planeta.tv)

 

 

Чети и: Видео: Nicki Minaj - Up In Flames

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика