Bruno Mars с пети номер 1 в Hot 100

 

Изпълнителят ще пее на връчването на музикалните награди на Billboard

 

 

"When I Was Your Man" – актуалният хит сингъл от новия албум на изпълнителя на Atlantic Records, Bruno Mars, "Unorthodox Jukebox" – се изкачи до първата позиция в класацията Hot 100 на Billboard.

 

 

Успехът на парчето върви по петите на сензационния първи сингъл от албума, "Locked Out Of Heaven", който държа първата позиция за шест последователни седмици по-рано тази година. "When I Was Your Man", която бележи петия сингъл на Mars, достигнал до #1 в Hot 100, надхвърли продажби от над 2 милиона в Щатите и 1 милион  в останала част от света.

 

 

 

 

Mars ще има честта да открие предстоящата церемония по раздаването на Billboard Music Awards 2013 с горещо очаквано лайв изпълнение. Наградите ще бъдат излъчени на живо от MGM Grand Garden Arena в Лас Вегас в неделя, 19 май (8:00-11:00 p.m., ET) по ABC Television Network. В допълнение Bruno е сред номинираните в категорията за престижната Milestone Award.

 

 

Чети и: Мария Илиева участва в новия проект на Knas

 

 

Mars вече е готов да се отправи на своето епично турне “Moonshine Jungle Tour”, което ще стартира  на 22 юни  във Verizon Center във Вашингтон, Колумбия, преди да обиколи планетата чак до ноември. Няколко дати от световното турне в Северна Америка и Европа бяха разпродадени за минути след тяхното анонсиране, включително концерти в Ню Йорк, Лондон, Париж, Дъблин и Мадрид, както и две вечери в Staples Center в Лос Анджелис и Red Rocks Amphitheatre в Денвър.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика