Charli XCX издава дебютния си албум

 

"True Romance" е на пазара от днес

 

 

Charli XCX, талантливата 20-годишна изпълнителка, родена в Хартфордшър под името Charli Aitchison, издава днес своя дебютен албум "True Romance" през Asylum Records. 

 

 

Charli коментира: "Изключително съм щастлива да завърша първия си албум "True Romance". За мен това е един много емоционален запис. Предполагам, че израснах по време на процеса на създаване на този албум и докато растях, виждането ми за любовта и живота се променяха постоянно. Всяка песен в него е за любовта под някаква форма, независимо дали това е еуфоричната любов, любовната мъка или обсебването. Всеки ъгъл на моята лична романтична история е изследван в този албум, така че за мен е много суров, много откровен и много истински. Написах един поп албум от цялото си сърце и се надявам, когато хората го чуят, да танцуват и плачат едновременно."

 

 

През изминалите няколко години Charli издаде серия от сингли и микстейпс, пътуваше по света като съпорт на Coldplay, Santigold, Sleigh Bells и Justice и събра позитивни отзиви от практически всеки блог и списание от двете страни на Атлантическия океан. Тя натрупа 2,5 милиона гледания в YouTube, 470 хиляди на видеото към "You (Ha Ha Ha)" (за един месец) и над 630 хиляди преслушвания в Soundcloud.

 

 

Трудно е за вярване, че някой толкова млад може да постигне толкова много. През цялото това време нейн основен фокус винаги е бил да направи възможно най-добрия албум, който би могла. Това става възможно благодарение на работата ѝ с фантастични сътрудници, като Ariel Reichstadt (Usher, Major Lazer, Solange), Patrik Berger (Lana del Rey, Robyn), както и Blood Diamonds и J£zus Millions, които ѝ помагат да усъвършенства своето виждане за един мрачен, емоционален поп запис.

 

 

Освен да е артист сама по себе си, Charli написва и участва в един от най-големите глобални хитове за изминалата година, този на Icona Pop. Песента "I Love It" в момента предизвиква абсолютна лудост в САЩ (включена е в чисто новата реклама на Dr Pepper и в хитовото телевизионно шоу Girls), а се радва на популярност и в останалата част на света, като вече е тройно платинена и под #3 в Австралия, # 1 в Нова Зеландия, #1 в Германия, #4 в Австрия, където е двойно платинена и #2 в Швеция, а официалното видео към парчето събра над 10 милиона гледания в YouTube досега.

 

 

Траклист на "True Romance":

 

 

1. Nuclear Seasons

 

2. You (Ha Ha Ha)

 

3. Take My Hand

 

4. Stay Away

 

5. Set Me Free

 

6. Grins

 

7. So Far Away

 

8. Cloud Aura

 

9. What I Like

 

10. Black Roses

 

11. You’re the One

 

12. How Can I

 

13. Lock You Up

 

 

Дебютният албум на Charli XCX, "True Romance", е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

 

 

Чети и: Bruno Mars с пети номер 1 в Hot 100

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика