Премиера: VenZy - Под окрито небе

 

В песента участва и Пе4енката

 

 

Най-новата българска звезда се казва VenZy. Представяме ви първата му авторска песен "Под окрито небе" със специалното участие на Печенката.

 

 

 

 

Преди година демо на парчето достига до лейбъла Монте Мюзик и оттам веднага предлагат договор на VenZy. За първи път изпълнителят се появява като гост звезда в суперхита на Михаела Филева “Опасно близки”, където разкрива само частица от себе си и това на което е способен.

 

 

Преди месец целият продуцентски екип на Монте, заедно с VenZy и Пе4енката заминават за Гърция, за да уловят лятното настроение и положителните емоции, които песента "Под открито небе" носи в себе си.

 

 

 

 

Режисьорът Васко Стефанов запечатва на лентата всичко и видеото вече е факт, а VenZy е най-щастливия човек на света:

 

 

"Занимавам се с музика от толкова много години, дори не съм и помислял, че ще ми се случи това. Благодаря на приятеля ми Емо, който ми помогна да стигна до Монте. Оттам нататък всичко започна да се случва бързо и лесно. Във фирмата има много млади музиканти - Михаела е прекрасна, Били е страшно талантлив, за Графа, който е и наш музикален продуцент няма какво да говоря. След като направихме "Под открито небе", се подготвям за следващото предизвикателство. Непрекъснато мисля, композирам, имам идейки. Хората харесват, това което правим и трябва да продължаваме”.

 

 

Автор на музиката на песента е VenZy, текста е на Графа, а аранжимента на Боян Ковачев от Монте Студио.

 

 

Чети и: Видео: will.i.am и Justin Bieber - #thatPOWER

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика