Ивана почти готова с "По всяко време"

 

Песента е от албума "Обяснения не давам"

 

 

Ивана реши да зарадва многобройните си фенове с нов видеоклип, който ще бъде факт в първите дни на месец май. В официалната си Фейсбук страница, певицата сподели и няколко кадъра от снимачния процес. Тя реши новото попълнение във видеографията ѝ да бъде към песента "По всяко време" и този избор съвсем не е случаен. Ивана споделя, че след "Полужива", това е една от най-истинските песни, които е изпяла и винаги е искала да я претвори и във видеоклип.

 

 

Именно това е и песента от албума "Обяснения не давам", която всички фенове на певицата от много време настояваха тя да заснеме. Снимките на видеото протекоха в рамките на два дни в Пловдив, като в него освен красиви кадри, има и лека сюжетна линия. В клипа участие взема и загадъчен мъж, който по думите на Ивана е много ефектен като излъчване и стои много добре на екран. "Разчитаме основно на актьорската игра, искам въздействието да дойде от мен самата, от емоцията която влагам и внасям в кадрите".

 

 

Чети и: Премиера: VenZy - Под окрито небе

 

 

"Надявам се да съм успяла да пресъздам внушението на песента - това за мен е важното, а не какви са тоалетите, или бижутата, които съм снимала". "Много по-стойностно и истинско за мен е хората да откриват по нещо ново в клипа всеки един път когато го гледат", споделя певицата. Наред с новия клип, Ивана работи и по още няколко други интересни снимачни проекта, подробностите за които засега държи да запази в тайна.

 

 

Информация на planeta.tv

 

 


Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика