Видео: Knas - Wanna Be The Best

 

С участието на Вacardy и Мария Илиева

 

 

Стерео стая събира български и шведски хип-хоп в нов хитов сингъл с участието на Мария Илиева. С "Wanna Be The Best" Knas се завръща ударно на българската музикална сцена.

 

 

Специално за проекта в България пристигна шведският рапър Bacardy. Песента вече е факт и от днес звучи в ефира, а за да видите клипа още сега - използвайте линка долу:

 

 

 

 

Със силен текст и въздействащо видео, "Wanna Be The Best" разказва за истинските човешки емоции и стремежа за развитие и вяра в мечтите. Песента е съавторство между Knas и Bacardy, а аранжимента направи Юлиян Огнянов – DJ Юли G.

 

 

Видеото е дело на Павлин Иванов – Bashmotion. Главната роля е поверена на талантливия блейдър Димитър Стефанов, а във видеото участват и някои от най-добрите родни скейтъри. Впечатляващите блейд- и скейт-сцени са заснети в скейт парк Halleto, Варна.

 

 

В "Wanna Be The Best" Мария Илиева представя различен стил и нюанс от артистичния си образ. Това не е първият съвместен проект на Мария Илиева и Knas. През 2006 г.  рапърът взе участие в хита на певицата "Off The Record", което години по-късно му донесе продуцентски договор със Стерео стая. Тази година Мария за пръв път работи с Bacardy и признава, че е очарована от сутрудничеството си с него, от професионализма и таланта му.

 

 

"Wanna Be The Best" е първият от четирите сингъла на Мария Илиева, които ще излязат до края на 2013г.

 

 

Чети и: Miguel пусна клип за ремикса на "How Many Drinks?"

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика