Излезе "Борис Дали 2013"

 

Албумът е представен в два варианта - на CD и специално "Deluxe" издание

 

 

Новият албум на Борис Дали вече е факт и може да бъде намерен на музикалния пазар в цялата страна, за радост на всички негови почитатели, които с нетърпение очакваха това да се случи. Албумът е представен в два варианта - на CD и специално "Deluxe" издание – CD и DVD. В CD-то присъстват 18 песни, сред които са едни от най-обичаните хитове на изпълнителя, представени през последните няколко години - "Обърка пътя", "Drink & Drive", "Секси парче", "Помощ от приятел", "Дай ми", "Научи ли се", "Няма време" и "Сделка с тъгата".

 

 

Двата дуета на певеца с Преслава - "Бързо ли говоря" и "Правено е с друг", както и песента му "Едно" с Андреа също намират място в албума. В него са включени още триото с Галена и Преслава – "Бутилка" и това с Илиян и Константин – "Палатка".

 

 

 

 

В албума попадат още новите песни "В ръцете", "Не е късно" и "Попитай сърцето си". Песента, която Борис Дали представи на Годишните награди на "Планета", "Интересът", също е част от проекта, а съвсем скоро ще я видим и с видеоклип.

 

 

 

 

Борис Дали бе обещал да зарадва и почитателите на фолклора с нещо, а мелодията на която е заложил е "Младо момче". DVD дискът от "Deluxe" изданието пък включва всички песни от албума "Борис Дали 2013", които имат видеоклипове.

 

 

Информация на Planeta.tv

 

 

Чети и: Ивана почти готова с "По всяко време"

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика