Белослава- защото има защо

След  шест години нетърпеливо чакане на третия студиен албум на Белослава, дойде моментът, в който можем да обявим- премиерата на „Когато има защо...” ще бъде на 28-ми април в зала „България” от 20:00 часа.

 

Ето как звучи поканата с думите на самата Белослава:
 „С настъпването на пролетта каним всички на официална премиера на третия албум „Когато има защо...” в достолепната зала „България”, сред звуците на аристократичния „Арена Оркестра” с концертмайстор Пламена Жекова, духа на оживялото акустично диско и комбинацията на музиканти от нивото на световната сцена.”


Музикален продуцент и автор на музиката в „Когато има защо...” е Живко Петров, а в записите участват Димитър Семов, Антони Рикев и Калин Вельов, както и тромпетистът Венцислав Благоев и саксофонистът Васил Енчев, заедно с уникалните гласове на Елена Кокорска и Александър Славчев. 

 

 „Музиката в албума прилича на късен летен следобед пълен с чисти звуци между истински приятели”, казва Белослава за „Когато има защо...”. Албумът събира някои от любимите ни и познати песни от последните години, като „Празен поглед”, „SupperGirl”, “Всяка година по същото време...” и др. 


 На концерта в зала „България” посетителите ще могат първи да си купят албума. В мрежата на Eventim.bg и касата в зала „България”  вече се продават билетите за събитието, на цена от 35 лева.
     

Още музика