Невена Цонева: Сега започвам отначало

 

Победителката в Music Idol 1 разказва за новите си планове в музиката и пътя към независимостта

 

 

"Не успях да наложа свой собствен стил и причината е само една – не ми беше дадена тази възможност". Това победителката в Music Idol 1 Невена Цонева каза в предаването "Вип зона" по радио "Веселина", коментирайки подписания след края на шоуто 4-годишен договор. Тя твърди, че целият ѝ живот е променен, и е че едва сега започва да прави музиката, която иска. Началото е с "Десет нощи" - "Това не е някаква емблематична песен, а просто начало на кариерата ми", казва Невена.

 

 

Изпълнителката твърди, че има песни за два албума. Следващото, което ще чуем от нея, е кавър на "Повей, ветре" (на Паша Христова) с живи китари и цигулки -  "акустичен вариант, който звучи много по-агресивно", обясни изпълнителката. Идеята ѝ е да не се ограничава с един жанр – иска да пее поп, рок, дори мисли за цял фолклорен албум.

 

 

"Четири години водих борба да извоювам свободата си и доказах, че съм постъпила правилно", допълва тя. Получената след делото компенсация от 12 000 лв. ще инвестира в музика. Подчертава, че през цялото време е имала подкрепата на майка си, баща си и брат си, и разбира се, на приятеля ѝ Венелин Венков (барабанист на "Ку-ку бенд").

 

 

Интересна е историята на запознанството между Невена и Венко. "Смятах го за най-надутия човек", признава певицата пред водещата Светлана Кабаиванова. Сближили се едва след края на шоуто, по време на турне със Слави Трифонов. Сега живеят в Саранци. "Не се чувстваме откъснати, аз почти всеки ден съм в София. Тук има хора, с които много добре се разбирам – малко са, но са много качествени", разказва Невена.

 

 

Чети и: Невена Цонева пропя поп-фолк

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика