Мария Илиева подарява ремикс на "I Like"

 

Певицата пуска версията на хита ѝ, дело на DJ Ivo-But-Not

 

 

Броени дни преди премиерата на новия солов сингъл на Мария Илиева и седмица след излизането на колаборацията ѝ с KNAS и Bacardy "Wanna Be The Best", българската поп кралица е подготвила подарък за феновете си. На официалната й facebook страница безплатно може да се свали чисто новият клубен ремикс на хита "I Like", дело на DJ Ivo-But-Not.

 

 

 

 

Мария и резидентът от морската сторица са приятели от много време, но това е първата им колаборация. Ivo-But-Not е DJ от 16 години и любовта му към качествената музика е по-силна от всичко, което го превръща в едно от емблематичните имена на черноморския клубен живот. Той е един от основателите на Jazz Profilactika и има множество лайв проекти, сред които Des-re, Jazz Profilactika SoundSystem, DGTL Bulgar.

 

 

Чети и: TLC работят по нов албум

 

 

"I Like" несъмнено е сред най-големите български хитове от последните няколко години. За това лято Мария Илиева и Ivo-But-Not са подготвили ново клубно звучене на песента, което дава заявка за клубен хит. Специално за неговото създаване Мария Илиева отива до Варна, за да запише допълнителни вокали в Studio 21.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика