„Пак на море” с Румънеца и Енчев

Хип - хоп дуета обединява усилия отново с Turbo B от SNAP! 

 

 

След като през 2011г Румънеца и Енчев изпяха един от най-запомнящите се летни хитове -  „Слънцето и ти”, сега момчетата са готови с новото си лятно предложение. В ефира на българските радиостанции е песента "Пак на море", която категорично има шансовете да се превърне в един от най-успешните сингли на дуета. Парчето е втора колаборация на Румънеца с Енчев с легендарния Turbo B от SNAP! и ще се излъчва в радио ефира в original и dance версия. В новия летен хит на дуета е включен семпъл от популярната мелодия от саундтрака към филма „Полицая от Бевърли Хилс” на Harold Faltermeyer – Axel F, за чието използване артистите получиха безпрецедентно разрешение от автора на оригиналната композиция.

 

 

„Идеята за нова съвместна песен дойде по време на последното ми гостуване в България, за турне организирано от звукозаписната компания на Румънеца и Енчев. Случайно чух едно тяхно демо, правено за предстоящ техен нов музикален проект и си казах… уоу… пичове, това е много яко, нека направим това парче заедно… Убеден съм че Пак на море ще стане световен летен хит…”, споделя Turbo B относно творческия процес по създаването на сингъла.

 

 

„Когато направиш хит като Слънцето и ти е абсолютно задължително следващото ти парче да е още по-готино и зарибяващо. Самия факт, че Turbo B го хареса още като първоначално демо е сигурен знак за предстоящия успех на песента, а включването на семпъла от саундтрака на филма Полицая от Бевърли Хилс го направи да звучи още по-свежо… Накратко казано, новото ни парче е 100% летен хит и това не е само мое мнение, всички приятели и хора от музикалния бизнес на които сме го пускали, смятат така” добавя Енчев.

 

 

Пак на море ще се разпространява в целия свят и е втори съвместен проект на Румънеца и Енчев и Turbo B, след “Don’t Cha Know”, реализиран през 2009г. 

 

 

Музиката на Пак на море е дело на Георги Енчев,  Адриан Рачев-Румънеца и Атанас Георгиев – N.A.S.O, текст – Георги Енчев и Durron Butler (Turbo B, SNAP!), аранжимент – Адриан Рачев – Румънеца и Атанас Георгиев – N.A.S.O. Продуцент и издател – Селект Мюзик Медия. По подобие на Слънцето и ти и в новото парче припева се изпълнява от младата певица от каталога на Селект Мюзик Медия – Мариета.

 

 

Румънеца и Енчев планират заснемане на музикален видеоклип към сингъла Пак на море, който ще е факт до средата на следващия месец. Подробности около сюжета, участниците и детайлите в новото видео предстоят да бъдат анонсирани съвсем скоро.

 

ами песента е много хубава и ще стане голям летен хит.на мене ми хареса от първото слушане и песента ще бъде между първите в класацийте.успех на дуета.

i pak na more (music) ;;;dd

Още музика