Видео: Janelle Monáe - Q.U.E.E.N.

 

Пилотен сингъл от предстоящия албум на звездата "The Electric Lady"

 

 

Пленителната Janelle Monae обединява сили с несравнимата Erykah Badu в първия сингъл от предстоящия си нов албум “The Electric Lady” и резултатът е едно фънки, джаз и секси парче, озаглавено  "Q.U.E.E.N.".

 

 

"Песента беше вдъхновена от личните разговори, които тя и аз имахме и продължаваме да имаме”, казва Monae пред Billboard по-рано този месец. "Тя е мой много добър приятел, като моя по-голяма сестра и парчето е нещо като личен диалог, които тя и аз имахме.”

 

 

 

 

Името на Janelle Monae стана особено популярно след участието ѝ в супер успешния сингъл на fun. "We Are Young", който получи награда Grammy в категорията “Песен на годината”. Сега певицата анонсира своя предстоящ нов албум, който ще носи заглавието "The Electric Lady", определяйки го като “по-личен” от предишния ѝ запис “The ArchAndroid”, който излезе през 2010 година.

 

 

Очаква се скоро да бъде обявена датата, на която феновете да очакват появата на "The Electric Lady", а излизането му ще бъде последвано и от турне.

 

 

Чети и: Марая Кери пусна "#Beautiful"

 

 

Албумът "The Electric Lady" на Janelle Monae ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика