Блатечки и Яна Маринова заснеха рап клип с уличен музикант

 

Представяме ви Иван Атанасов с "Анатомия на света"

 

 


Светът е егоизъм и много суета,

 

ярък нарцисизъм и култ към властта!

 

Илюзия за вечност са многото пари,

 

липса на човечност, дефицит на добрини.

 

 

Текстът не е от поредния предизборен клип на политическа партия или фейсбук хейтърско послание. "Анатомия на света" е музикален проект на младия изпълнител Иван Атанасов. Интересното е, че уличният музикант сам финансира песента и клипа към нея. Освен това музиката, текстът и сценарият на видеото също са негови.

 

 

Безусловна подкрепа при заснемането на видеото Атанасов получава от популярните актьори Асен Блатечки и Яна Маринова, които участват отново заедно в тв сериала "Фамилията". В "Анатомия на света", двамата са в ролята на влюбена двойка, която харесва музиката на уличен музикант. Блатечки решава да продуцира новата звезда. Последвалата за него известност обаче, води до сцени на безразборен секс, наркотици и голямо количество изпит алкохол. Към купона се присъединяват още актрисата Вяра Зайкова и Даниела Явахчова – беквокалист.

 

 

 

 

Чети и: Премиера: Елица Наумова - Нов ден

 

 

В реалния живот обаче нещата са по-различни и трудни, споделя студентът по режисура в НАТФИЗ Иван Атанасов. Той разказва, че е снимал клипа в продължение на близо три месеца. Ангажирал е много приятели и технически ресурс за реализирането на цялостния проект, идеята на който е да осмее фалшивите ценности. Въпреки положените усилия, досега не се е намерил подходящ продуцент. От друга страна, политиката на повечето музикални медии у нас е да не подкрепят индивидуалните автори на музика като него, допълва студентът. 

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика