Михаела Филева с награда от БГ радио

 

Графа беше зездата на вечерта

 

 

Церемонията по връчването на годишните музикални награди на БГ Радио 2013 беше незабравима за талантливата Михаела Филева и всички благоевградчани, станали зрители на стилното шоу. За първа година престижните призове се раздават под открито небе.

 

 

Изпълнителката на хитовете "Когато ти трябвам" и "Опасно близки" откри музикалната част на шоуто в компанията на артистите на Монте Мюзик – Били Хлапето, Lexus, VenZy и звездата на вечерта Графа. В брилянтен микс бяха съчетани откъси от най-силните песни на изпълнителите, а черешката на тортата беше представянето на новия сингъл на Графа с участието на Михаела Филева и VenZy – "А дано, ама надали".

 

 

Сценичното изпълнение на бъдещия хит беше придружено от мултимедия с клипа на песента. Публиката избухна в аплодисменти, а Михаела беше на седмото небе след връчването на наградата за "Дебют на годината" – "Все още не знам какво ми се случва, но съм ужасно щастлива. Благодаря на Монте Мюзик, те са моето музикално семейство. Тази награда вдига летвата високо и поставя много предизвикателства пред мен. Трябва да докажа, че я заслужавам!" – сподели очарователната изпълнителка.

 

 

С четири заслужени награди си тръгна Графа. Изпълнителят на хита на годината "Дим да ме няма" (с участието на Бобо и Печенката) получи призове и за албум "Дим да ме няма", текст, която сподели с Любо (за сингъла "Секунда" на Орлин Павлов), както и поредното признание, че е изпълнител на годината на България.

 

 

 

 

При многото си появи на сцената Графа не пропусна да подчертае заслугите на колегите си за развитието на българската музика, той подари наградата за "Хит на годината" на световната шампионка по  бийтбокс Пе4енката и сподели, че повечето от колегите му в категория "Албум на годината" заслужават награди, както и че много качествени проекти от 2012 година заслужaват признание.

 

 

Публичната премиера на  видеото "А дано, ама надали" ще бъде в полунощ, на 26-ти срещу 27-май в публичния профил на Монте Мюзик.

 

 

Чети и: Jessie J разкри обложката на "Wild"

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика