T.I. пусна клипа на "Hello"

 

Най-новият сингъл от "Trouble Man: Heavy Is The Head"

 

 

Вече е факта новото видео на T.I. - съвместното му парче със Cee Lo Green, "Hello". В режисирания от  Marc Klasfeld клип Кралят на Юга използва пустинния пейзаж като метафора за своя собствен живот. По пътя към постигането на щастието, той се изправя срещу поредица трудности и препятствия.

 

 

Видеото започва с разказ, който T.I. споделя със зрителя, докато камерата драматично се приближава над пустошта. Събуждайки се, мръсен и прашен, T.I. се оглежда, неразбирайки къде е и как е попаднал там. Той се опитва  да защити децата си, докато секси изкусителка на пътя го примамва да излезе от колата, преди бандити да я откраднат. Как завършват премеждията на T.I. ще разберете като изгледате цялото видео в линка:

 

 

 

 

"Hello" е най-новият сингъл от осмия студиен албум на рапъра, озаглавен "Trouble Man: Heavy Is The Head". Актуалната тава на изпълнителя на Grand Hustle/Atlantic Records включва 16 парчета, сред които и дуети с някои от най-големите имена в жанра – от Lil Wayne, André 3000 и R. Kelly, до P!nk, Cee Lo Green, A$AP Rocky, Meek Mill и Akon,  както и продукции от най-добрите продуценти, в това число Pharrell, No I.D., Jazze Pha, T-Minus, Lil C, DJ Toomp и други.

 

 

Албумът “Trouble Man: Heavy Is The Head” на T.I. е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

 

 

Чети и: Avenged Sevenfold анонсираха европейското си турне

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика