Виктория мъсти в новия си клип

 

Курс по актьорско майсторство събра звездата и новия ѝ партньор

 

 

Фатален мъж се появи в живота на певицата от каталога на "Ара мюзик" Виктория. Казва се Стефан Роглев и е част от мъжката еротична формация "Максимус". Съдбата среща красавеца с пронизващ черен поглед и русото изкушение на попфолка на курс по актьорско майсторство, който и двамата посещават.

 

 

За съжаление засега любовна история в реалния живот няма, но двамата използват много умело външния си вид и наученото по време на курса в новия видеоклип на певицата към песента "Мъжко момиче". В минифилмчето Стефан влиза в ролята на неверен мъж, а Виктория – на фатална отмъстителка.

 

 

 

 

"Мъжко момиче" е създадена по музика на Мартин Биолчев и текст на Лора Димитрова и е продължение на "Първа бройка" – един от последните хитове на изпълнителката.

 

 

"И двете песни представят реални ситуации, в които жените попадат всеки ден. Но доста от тях търпят да бъдат унижавани и не събират смелост да постъпят остро, но достойно. Затова смятам, че "Мъжко момиче" дори ще надмине успеха на "Първа бройка", коментира изпълнителката.

 

 

Чети и: Ангел и Джамайката възродиха стар кючек

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика