Тома пусна нов сингъл

 

Представяме позитивното "Покорявай"

 

 

"Покорявай"  е втората песен след "I’m Lost"  на групата в състав Тома – вокал, Ванката – китара, Ниньо – барабани, Ицо – бас. Звукозаписът е със специалното участие на Христо Добрев – клавишни.

 

 

С новото си парче, бандата отправя послание към младите хора и всички които в някакъв момент са били на кръстопът и недвусмислено ги насърчава към "Покоряване на върхове!", както и се пее в текста на песента, чийто автор е самият Тома!

 

 

 

 

"Решихме да напишем едно парче, едно позитивно Рок парче, повлияни от всички тези протести, изнервеност и несигурност в хората! По времето в което още се пишеше парчето се случиха куп нелепости в страната, които още повече засилиха вдъхновението ми, особено за текста! Да, ще чуете много познати фрази в него, но защо пък да не чуем едни готини, надъхващи думи, съпровождани от яко рок звучене, които в днешно време май, май сме позабравили: "Вярвай смело в своите мечти, гледай позитивно, всичко гадно забрави...Покорявай!" Това е кратко и ясно!", разказва за проекта си Тома.

 

 

Чети и: Avenged Sevenfold анонсираха европейското си турне

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:                                                                                                              

Още музика