Beady Eye пускат нов албум

 

"BE" излиза на 11 юни 2013 година

 

 

Дългоочакваният студиен албум на британската група Beady Eye, озаглавен "BE" от лейбъла Columbia Records ще излезе на 11 юни. У нас албумът ще бъде разпространяван в деня на световната премиера от Вирджиния Рекърдс/Sony Music в стандартна и делукс версия.

 

 

Албумът "BE" е записан в Лондон с продуцент Дейв Ситек (Dave Sitek). "Работата със Ситек ми отвори нови хоризонти" – споделя Лиъм Галахър и продължава. "Без съмнение, той е най-добрият продуцент, с когото съм работил... Истински разбойник - без правила и условности. Открихме, че имаме общи идеи за звученето на албума, успяхме да се сработим при композирането на парчетата, като преди това "прочистихме" главите си от целия този боклук от 90-те години.. "BE" е много специален за мен албум".

 

 

На 30 април т.г. бандата на Лиъм Галахър представи пилотния сингъл от проекта - "Second Bite Of The Apple", а премиерата се състоя в ефира на  BBC Radio 1. Вижте lyric видеото на песента:

 

 

 

 

Обложката за новия албум "BE", както и всички снимки в книжката са дело на прочутия фотограф Harry Peccinotti, спечелил си световна слава с редица ероточни фотосесии и автор на скандалните календари на Pirelli за 1968 и 1969 години.

 

 

Това лято групата ще бъде част от програмите на фестивалите V Festival, Benicassim и T In The Park.

 

 

През февруари, 2011г. Beady Eye издадоха дебютния си LP - "Different Gear, Still Speeding" – като албумът достигна 3-то място в официалния британски чарт.

 

 

Всички песни в албума са написани от Gallagher, Archer, Bell.

 

 

Траклист на "BE"

 

 

01. Flick of The Finger  

 

02. Soul Love  

 

03. Face The Crowd  

 

04. Second Bite of The Apple

 

05. Soon Come Tomorrow   

 

06. Iz Rite  

 

07. I'm Just Saying   

 

08. Don't Brother Me 

 

09. Shine A Light  

 

10. Ballroom Figured    

 

11. Start Anew    

 

12. Dreaming of Some Space    

 

13. The World's Not Set in Stone 

 

14. Back After The Break   

 

15. Off At The Next Exit   

 

 


Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала: 

Още музика