DJ Diass отпразнува рождения си ден с нов клип

Снимки: Самуил Милев

 

Клип път ни връща през 30-те години

 

 

"Fade Away" на DJ Diass и Donna e името на новото видео, което двамата изпълнители представиха на стилно парти в хотел "Шератон". Видео премиерата съвпадна с 22-рия рожден ден на DJ Diass.

 

 

Продуцентът и баща на диджея - Тодор Георгиев популярен като DJ Теди Джорджо подари от името на семейството оборудване за професионално студио на Diass, който отбеляза че 2013-та година е много успешна за него заради появата на вторият му авторски албум и спечелването на приза "Най-успешен нов  DJ на България".

 

 

 

 

Специални гости на премиерата на "Fade Away" бяха изпълнителите Пламена, Лазар, Лейди Би, DJ Роско, както и музикални продуценти от Ню Йорк и МTV Румъния.

 

 

Продуцент на новото видео е "Флаш Медиа" АД, а авторската концепция на продукцията е на Атанас Лозанов.  Режисьор на снимките и постпродукцията е Николай Павлов, оператор – Томислав Михайлов – Чочо. За снимките беше използван кино кран с оператор Стефан Желанков.

 

 

В лентата, героинята на Donna е пътешественичка във времето, която от апокалиптичния XXII век се озовава в 30-те години на XX век. Героинята на Donna разказва за своята загубена любов, преминавайки като трансмисия през вагоните на ретро влака "Корона Експрес" и срещайки мистериозни пътници.

 

 

 

 

Основни локации на снимките бяха парната композиция "Корона Експрес", управлявана през 30-те години на миналия век лично от Цар Борис III, Царската гара до Казичене, построена от Цар Фердинанд I и "Ремиза", където се намират вагоните от легендарния царски влак.

 

 

Чети и: Pet Shop Boys пуснаха "Vocal"

 

 

В различните мизансцени във вагоните на влака актьорски роли имат Ангел Ковачев (Ангел & Моисей), Недислав Драгнев и Пламен Денчев(Voice of Boys), екзотичната Прея Осесей (X factor), младата актриса Корнелия Митева от рода на Кимон Георгиев.

 

 


Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала: 

Още музика