Ани Хоанг в любовен триъгълник

 

Изпълнителката пуска клип на "Скрий му очите"

 

 

До няколко дни Ани Хоанг ще зарадва своите почитатели с нов клип, който е към песента "Скрий му очите". Новото попълнение в репертоара на певицата е по музика и аранжимент на Светлин Къслев и по текст на Еванджелин. Парчето е бързо, динамично и има всички шансове да се превърне в един от хитовете на лято 2013.

 

 

Режисьор на клипа отново е Людмил Иларионов - Люси, а по време на снимачния процес бяха използвани две локации - подземен паркинг и външни халета край Кремиковци. Във видеото има лека история, тип "любовен триъгълник", а в нея, наред с Ани Хоанг, участие вземат партньорката на Люси от "Dancing Stars", Петя Димитрова и нейният приятел. В клипа ще видим и две танцьорки от балет "Нова", както и каскади на скейтъри, приятели на певицата.

 

 

Чети и: Видео: Мария Илиева - Играя стилно

 

 

Особен интерес във видеото предизвиква единствената в България кола от лимитираната серия "Chevrolet Camaro", популярна от филма "Трансформърс". За визията на Ани Хоанг в клипа се погрижи стилистката Августина Маркова - Тути, а за грима - Мис Бони. "Скрий му очите" е първата от 5-те нови песни на певицата, за които ви споменахме преди време. До края на лятото тя ще зарадва меломаните с поне още 2 нови проекта.

 

 

Информация на planeta.tv.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала: 

Още музика