Alicia Keys - VH1 Storytellers

 

Албумът включва като бонус съдържание неизлъчени записи  на песните "New Day", "Try Sleeping with a Broken Heart" и "Un-Thinkable (I’m Ready)"

 

 

На 25 юни, 2013г. излиза концертният албум "Alicia Keys VH1 Storytellers" на 14-кратната носителка на наградите Grammy – Алиша Кийс, част от легендарните музикални серии на телевизионния канал. Албумът излиза на CD, CD/DVD и BluRay формати и се разпространява у нас от Вирджиния Рекърдс/Sony Music. Концертът на Алиша Кийс за VH1 Storytellers обхваща в дълбочина кариерата ѝ, продължаваща повече от десетилетие и минава през най-голямите хитове на звездата.

 

 

“Да съм част от VH1 Storytellers, беше изключително забавно музикално изживяване. По време на целия концерт имах възможността да общувам с публиката от съвсем близко разстояние, което дава на един  артист уникален контакт с феновете. Зад всяка песен стои по една история и съм щастлива, че успях да разкажа част от тези истории на феновете". – казва певицата.

 

 

Заснет и записан в Метрополис Студиос в Ню Йорк, VH1 Storytellers на Алиша Кийс е излъчен на 12 ноември, 2012г. от MTV Network. По време на концерта, Алиша Кийс представя някои от най-големите си хитове като "No One", "Fallin'", "You Don’t Know My Name" заедно с песните от новия ѝ албум "Girl On Fire". Тя разкрива как са създадени песните, откъде е почерпила вдъхновение. Част от историите, певицата поднася с много чувство за хумор, други със затрогваща откровеност.

 

 

Албумът предлага и ексклузивно съдържание: неизлъчени от концерта изпълнения на синглите “New Day”, “Try Sleeping with a Broken Heart” и “Un-Thinkable (I’m Ready).”

 

 

Storytellers са популярни музикални серии, продуцирани от VH1 (MTV network) под формата на концерти пред ограничен брой публика, по време на които музикантите разказват истории за тяхната музика, преживявания и спомени. Всеки епизод от поредицата е посветен на голямо име в музиката. Първият епизод е направен през 1996 г. с Ray Davies, по време на неговото турне "Storyteller", откъдето сидва и името на музикалната серия.

 

 

Чети и: Премиера: Lana Del Rey - Beautiful Player

 

 

Петият студиен албум на Алиша Кийс - Girl On Fire – дебютира на #1 в Билборд Top 200, на #1 място в чарта на Билборд за R&B/Хип-хоп албуми и на #1 в класацията за продажба на дигитални албуми. Girl On Fire стана най-продаваният  R&B албум в САЩ за годината и оглави iTunes в 19 държави. Едноименният пилотен сингъл “Girl On Fire” се продаде в над 1.5 милиона копия дигитално. 

 

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика