Шер пуска новия си албум на 24 септември

 

Първи студиен запис на музикалната икона от 12 години насам

 

 

Шер ще представи песента "Woman’s World", първия сингъл от нейния предстоящ и очакван с огромно нетърпение нов студиен албум, в последния епизод на предаването "The Voice" по телевизия NBC на 18 юни. Това ще бъде първото телевизионно  изпълнение на Шер от повече от десетилетие.

 

 

Едновременно с това "Woman’s World" ще бъде издаден дигитално на 18 юни, когато феновете ще могат да поръчат предварително и новия албум от iTunes, Amazon или Cher.com. CD-то ще се появи на музикалния пазар на 24 септември през Warner Bros. Records, като това ще е нейният първи нов запис от 12 години насам.

 

 

Съвсем наскоро Шер беше един от гост-водещите на поредицата на TNT "Women In Film" заедно с Robert Osborne, а освен това продуцира шоуто "Dear Mom, Love Cher", което беше излъчено миналия месец и се очаква да пусне и DVD по-късно тази година.

 

 

Чети и: Аlicia Keys - VH1 Storytellers

 

 

Шер има спечелени редица награди - Oscar, Emmy, Grammy и няколко Golden Globes влизат в дългия ѝ списък с отличия.  Нейният мултиплатинен албум "Believe" продаде над 20 милиона копия и включва хит сингъла "Believe", продал 11 милиона копия. Шер е единственият артист, който може да се похвали с номер 1 сингли в Billboard поп класацията във всяко от последните шест десетилетия.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика