Алисия кахърна в "Познавам ли я"

 

За болата от изневярата

 

 

Алисия изненада феновете си с ново видео, но не на песента, която всички очакваха, а на съвсем различен и непознат сингъл. „Преди малко повече от месец влязох в студио и записах няколко песни. Наистина, първоначалното ми намерение беше сега да клипирам "Официално чужда", защото тя изтече преждевременно в интернет.

 

 

Но точно в деня на снимките получих демото на "Познавам ли я". Много дълго търсих точно такава балада. Тя толкова ме вдъхнови, че аз написах текста към нея. Направих я по молба на моите фенове, които отдавна ми изпращат съобщения във Фейсбук, че искат да чуят нещо такова от мен. Само че планирах да я пусна по-наесен, а за лятото да бъде бързото парче.

 

 

Приех обаче пристигането на демото като знак на съдбата и веднага преорганизирахме всичко. Добрата новина е, че всъщност се получи така, че успяхме да заснемем и двете песни. И в двете ленти взема участие един и същи мъж – Иван Минчев, който е тазгодишният носител на титлата "Мистър Студент". Благодаря му, че понесе силните ми удари (ще видите за какво става въпрос). Но тъй като съм суеверна, ще пусна първо баладата – смятам, че така е трябвало да стане", коментира звездата на „Ара мюзик”. Вижте клипа в линка:

 

 

 

 

"Познавам ли я" и е много чувствена и по-скоро тъжна песен. Желанието на изпълнителката било човек като я чуе, да го докосне, да го накара да се разплаче. Става дума за изневяра – ситуация, в която са попадали много жени, а вероятно и не малко мъже.

 

 

По идея на самата певица клипът е решен изцяло в бяло.  Режисьор е Йордан Петков, за когото тя споделя, че с него се чувства спокойна на снимачната площадка.

 

 

Чети и: Видео: Нели Петкова - Просто приятел

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика