Емилия пусна боливудски клип

 

Новото ѝ видео е към песента "Ти си ми"

 

 

Дългоочакваното завръщане на Емилия в ефира на телевизия "Планета" след претърпения пътен инцидент вече е факт. Най-новият видеоклип на певицата, със заглавие "Ти си ми", е доста провокативен и пренася зрителите в Боливуд. Истинска индийска музикална приказка са пресътворили на екран режисьорът Николай Скерлев и целият снимачен екип. Вижте клипа в линка:

 

 

 

 

Емилия не крие, че идеята за мелодията и сюжета на клипа е изцяло нейна, а преди 2 месеца я споделила с композитора Оцко. Той веднага се заел с нотите и създал за звездата истински мюзикъл.

 

 

За индийския текст и правилното му произношение Емилия изцяло се доверила на своя сценичен партньор в клипа Sandhi Raj Kumar. Преди снимките, с него е усвоила и някои от най-характерните за индийската музика стъпки и движения на ръцете.

 

 

Чети и: Алисия кахърна в "Познавам ли я"

 

 

Емилия разкрива, че "Ти си ми" е само началото на нейните летни проекти, а съвсем скоро ще зарадва меломаните и с още една песен. Това е обещаната от нея балада "Ако си звезда" по музика на Артан Кастрати, на която със сигурност също ще заснеме видеоклип това лято.

 

 

По информация на planeta.tv.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика