Видео: Деси Добрева - I Believe In You & Me

Деси Добрева зарадва феновете си с новия си клип "I Believe in You & Me". Песента е по музика и текст на самата Деси Добрева, аранжиментът е поверен на Светлин Къслев, режисьор е Радостин Събев-Шошо, а за смесването и мастеринг отговаря Искрен Искренов. Вижте видеото в линка:

 

 

 

 

"Песента има съвсем различно звучене, от това, което съм правила досега. Стилът е денс-хаус, като все пак не съм забравила да напомня и за нашия фолклор с няколко етно стилизирани елемента в кулминацията на песента", казва още тя и допълва, че именно на това място в клипа се появява и мъжки танцов състав - "Етника", с хореограф Иво Сираков.

 

 

В заснемането на видеото "I Believe in You & Me" има още един ключов участник - това е бившия състезател по спортна гимнастика и спортна аеробика, а понастоящем личен треньор на Деси Добрева - Евгения Палатева. В клипа двете дами се възползват от визуалната прилика между тях, за да разменят ролите си. Те използват именно танца като изразно средство, за да покажат вътрешния свят на едно момиче – раздвоено в желанията си и все пак в хармония със себе си.

 

 

Чети и: Видео: Ogi 23 - Спирта на Бургас

 

 

"Парчето е отделен сингъл, но може да влезе като бонус в албума, който подготвям в момента", споделя Деси и дава надежда, че скоро ще чуем още от нейната музика - така добре комбинирала съвременното денс-хаус звучене с деликатните етно мотиви.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика