Ахат представиха клипа на "Пролетно утро"

 

Премиерата се състоя в предаването "Денис и приятели"

 

 

Група Ахат представи новия си видеоклип към парчето "Пролетно утро" в късното шоу "Денис и приятели" по БНТ1. Песента е пилотен сингъл от предстоящия нов албум на легендарната метъл група, озаглавен "Ахат 1986–2013".

 

 

Режисьор на видеото е Николай Павлов (работил още по клипове на Миро, Поли Генова и други; режисьор и на шоуто "Денис и приятели"). Видеото е  заснето на различни локации в София, както и на Витоша. Освен музикантите от Ахат в клипа участват и сексапилните момичета от шоуто "Денис и приятели", които се превъплъщават в древни и митични самодиви. Музиката и текстът са на Божидар Главев, а аранжиментът е на група Ахат. Вижте клипа в линка:

 

 

 

 

Новият албум на Ахат е дългоочакван наследник на вечната класика "Походът" и както подсказва и заглавието му, съдържа всички парчета, които групата е написала и записала от 1986 г. насам. Сред тях са добре познати на феновете песни като "Монолог, "Девиз" и "Там", както и все още неиздавани записи като "Късно е", "Предай нататък"  и "Полет". Ахат 1986-2013 се очаква да излезе на музикалния пазар съвсем скоро.

 

 

Чети и: Видео: Ogi 23 - Спирта на Бургас

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика