Премиера: Картела - Тя не казва "Не"

 

БГ летен регетон

 

 

Картела Рекърдс избухват с нов летен хит, а името на парчето е "Тя не казва "Нe". В него взимат участие група Картела, която се състои от всички топ изпълнители на музикалната компания на Картела Рекърдс. След все още актуалните и успешни два клипа на групата "Гръмни бутилката" и "Картела продължава”, Картела отново излиза с перфектна колаборация между Диаманте, Колумбиеца, Титана и Милиони, които възпяват най-яката жена, която никога не казва "не".

 

 

 

 

Изпята с много чувство, "Тя не казва "Не" е в типичното лятно регетон звучене, с което парчето е главен претендент за летен хит на лято 2013. Започвайки с думите: "Покажи ми твоите мръсни танци", очакват дамите да потанцуват сексапилно пред своите господа под топлите звуци на "Тя не казва "Не".

 

 

Чети и: Видео: Ogi 23 - Спирта на Бургас

 

 

Видеоклипът към парчето е заснет в стилна приятелска обстановка, където както в живота, приятели се събират на мъжки приказки и питие, а около тях се завъртат завидно количество дами, които прелъстително се опитват да ги разсеят. Те обаче не отстъпват, защото знаят, че най-добрата е тази, която не казва "Не"!

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика