Премиера: Орлин Павлов - За ден

 

Видеото към песента е заснето на един "Shot"

 

 

Лятно, клубно и провокативно, така можем да определим новото парче на Орлин Павлов. Песента "За ден" бе представена предпремиерно на Годишните музикални награди на "БГ радио" в края на май, a участие в нея отново има изключителният Бобо.

 

 

Сингълът е специалното пожелание на Орлин за едно бурно, изпълнено с много партита и приключения лято. Певецът предизвиква своите фенове да се отдадат на безкрайни и безсънни нощи, но не и самотно посрещнати изгреви.

 

 

 

 

Автори на песента са Орлин Павлов и DJ Bor4e (Борислав Бояджиев), аранжиментът е на DJ Bor4e, текстът на Мила Георгиева, а римите във включването на Бобо са изцяло дело на рапъра. Вижте клипа в линка:

 

 

 

 

Във видеото към "За ден" феновете ще видят историята на едно шумно и интересно парти, което е заснето на един "shot" - без монтаж и прекъсване на камерата. Това прави клипа изключително ефектен и динамичен, но начинът на заснемане е доста труден, защото дори минимална грешка връща камерата и участниците на стартовата позиция.Концепцията и идеята на видеото са на режисьора Мартин Макариев. Чрез тях той отправя предизвикателство към актьорските умения на Орлин и артистичния талант на Бобо, които след успеха на "Секунда", отново се справят безупречно.

 

 

Чети и: Ищар снима нов клип в България

 

 

В клипа участват момчетата от Makosa Nostra, DJ Bor4e, както и много приятели и фенове на Орлин и екипа му.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика