Earth, Wind & Fire с нов студиен албум

 

"Now, Then & Forever" ще излезе на 10 септември

 

 

Legacy Recordings с гордост съобщават, че на 10-ти септември, 2013 г. ще издадат новия албум на легендарната група Earth, Wind & Fire, озаглавен "Now, Then & Forever". Това е първият студиен проект на групата от осем години насам. Албумът ще бъде на българския музикален пазар в деня на световната премиера от Вирджиния Рекърдс/Sony Music.

 

 

Earth, Wind & Fire са готови с новия си студиен материал от 2005 г.,  като "Now, Then & Forever" ще бъде и първият албум за каталог лейбъла на Sony - Legacy Recordings. За ограничен период от време, най-големите фенове на групата ще могат да поръчат предварително албума на сайта www.NowThenandForever.com. По този начин, всеки поръчал албума на групата, ще види изписано името си на специалния плакат, част от обложката на CD-то. На сайта на групата ще се състои и премиерата на новия сингъл “My Promise".

 

 

"Албумът „The Now, Then & Forever" показва истинското музикално наследство на Earth, Wind & Fire. В основата на философията на нашата музика, винаги е стоял стремежът към извисяване на човешкия дух и съзнание. Това ми дава надежда, че песните на Earth, Wind & Fire ще се слушат вечно" – казва един от съоснователите на формацията Philip Bailey. 

 

 

Този албум ни даде възможност да обвържем музикално нашата мултикултурност, но без подкрепата на феновете по целия свят, пътуването, наречено "Earth, Wind & Fire" нямаше да е възможно. Ето защо, посвещаваме "Now, Then & Forever" на всичките ни фенове" – добавя друг член от оригиналния състав на групата Verdine White. 

 

 

 

 

Траклист на "Now, Then & Forever":

 

 

1. Sign On

 

2. Love Is Law

 

3. My Promise

 

4. Guiding Lights

 

5. Got To Be Love

 

6. Belo Horizonte

 

7. Dance Floor

 

8. Splashes

 

9. Night Of My Life

 

10. The Rush

 

 

Предстоящият нов студиен албум на Earth, Wind & Fire "Now, Then & Forever" е сред най-очакваните музикални събития за есента на т.г. Той ще отбележи нов етап в кариерата на американската соул-фънк-фюжън формация, за която сп. Rolling Stone каза: "те промениха звученето на поп музиката".

 

 

Чети и: Момиче играе Snoop Dogg в клипа на Robyn

 

 

Earth, Wind & Fire, култовата фънк-рок-соул-джаз банда и една от най-значимите групи в музиката вече повече от 40 години, ще изпълни песните от новия албум през есента на 2013-та със серия концерти в САЩ. Мечтата на музикалната легенда Maurice White е "Earth, Wind & Fire" да представят албума пред публика в целия свят в оригиналния състав от Philip Bailey, Verdine White и Ralph Johnson.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика