Видео: Милко Калайджиев - Готина си

 

Нов клип на мустакатия изпълнител

 

 

В ефира на "Планета" и "Планета HD" вече се излъчва новият видеоклип на Милко Калайджиев към песента "Готина си". Песента е по музика и аранжимент на Даниел Ганев, а текстът е на Мариета Ангелова и Борис Христов. Клипът бе заснет в Турция - на Златния рог край Босфора в Истанбул и в България - в частен комплекс в Ахелой.

 

 

Това се случи в разгара на най-големите протести на площад "Таксим", което доста затрудни завръщането на екипа у дома. Режисьор на видеото отново е Тенчо Янчев, с когото певецът работи по всички свои клипове в последните няколко години. Милко Калайджиев се надява песента да се хареса на меломаните и да се превърне в един от емблематичните му летни хитове.Вижте клипа на „Готина си” в линка:

 

 

 

 

Чети и: Ангел загуби пари заради мадама

 

 

Певецът има още една повод за радост - преди дни стана ясно, че неговите синове, близнаците Александър и Антонио вече са гимназисти. Те бяха приети в Хасковската езикова гимназия "Асен Златаров" в профилирана паралелка с изучаване на немски и английски език. Добрите резултати от приемните изпит+и по математика и български език позволиха на Антонио и Александър да бъдат селектирани сред най-добрите.

 

 

Информация на planeta.tv.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика