Michael Buble пусна авторска балада

 

Изпълнителят посвещава "Close Your Eyes" на съпругата си

 

 

"Close Your Eyes" е втората оригинална песен от актуалния албум на Майкъл Бубле "To Be Loved". След позитивната и слънчева "It’s A Beautiful Day", която канадският изпълнител вече поднесе на своите фенове, "Close Your Eyes" е бавна и нежна пиано балада с красиви вокали и повече от сантиментален текст. Песента е посветена на неговата съпруга Luisana. Чуйте песента в линка:

 

 

"Парчето е трибют за това, колко много ми помага тя, как споделя грижите и проблемите ми, тя е тази, която ни води напред. "Close Your Eyes" е искрено отдаване на почит към силата на жените и за това, колко много мъжете зависят от тях. Хората наричат жените "слабия пол", но мисля си, колко глупаво е това?", разсъждава Бубле върху посланието на парчето.

 

 

 

 

Новият албум на Майкъл Бубле "To Be Loved", който беше издаден на 23 април през Reprise/Warner Music, продаде 121 000 копия в Обединеното кралство в първата седмица от излизането му на пазара, превръщайки се в неговия трети номер 1 запис там. Освен това CD-то може да се похвали и с още едно постижение – това е най-бързо продаваният албум за 2013 година в Обединеното кралство, а също и в кариерата на канадския певец там. И това не е всичко - "To Be Loved" дебютира на първо място и в класацията за албуми Billboard 200.

 

 

Шестият студиен запис на многократно награждавания с награди Grammy и Juno канадец, е продуциран от Bob Rock и записан във Ванкувър и Лос Анджелис. Той включва микс от любими песни, както и четири оригинални парчета, в написването на които участва и самият Бубле.

 

 

Албумът "To Be Loved" на Майкъл Бубле е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

 

 

Чети и: Премиера: Beyoncé - Standing on the Sun

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика