Far East Movement с размазващ нов албум

 

Тавата се казва Dirty Bass

 


Импровизаторите от успешната електро - хип-хоп банда Far East Movement са готови със своя 4-ти студиен албум. Dirty Bass е издаден от Cherrytree Records.

 

 

Тавата е оформена и копродуцирана от гуруто Red One, The Stereotypes, Sidney Sampson и Martin "Cherry Cherry Boom Boom" Kierszenbaum. Верен на името си, записът впечатлява с мощен бас и силен парти саунд, който изригва на всеки дансинг и продължава да разширява музикалните граници на групата.

 

 

Припомняме ви, че Far East Movement набраха световна популярност с хитовeте "Like A G6" с участието на DEV и The Cataracs, и "Rockeeter, поместени в тавата Free Wired. Последва парчето номер 1, колаборация с Rye Rye, "Jello" докато настъпи моментът, в който екзотичните изпълнители са готови да ни изненадат с нови музикални провокации.

 

 

Този път новият им албум включва още повече колаборации с топ имена на музикални изпълнители. Една от тях е супер хита "Live My Life" със самия Justin Bieber! Парчето се радва на страхотен успех - видеото към него вече е гледано повече от 5 милиона пъти в You Tube и феновете са пощурели по песента.

 

 

 

 

В албума се отличават още колаборации като парчето "Turn Up Love" с участието на тийн идолите Cover Drive, към което скоро ще бъде заснето видео, както и едноименният заглавен  сигъл "Dirty Bass" с участието на Tyga. Освен вече изброените звезди, в мейкинга на Dirty Bass се включват още Pitbull, Bill Kaulitz от Tokio Hotel, Natalia Kills и YG.

 

 

Като допълнение, хита "Live My Life" вече си има специален Party Rock Remix създаден от не кой да е, а от самия Redfoo от хитмейкърското дуо LMFAO. Заедно с ексцентричната звезда момчетата от Far East Movement в момента влудяват публиката на турнето "Sorry for Party Rocking Tour".

 

 

 

 

 

Още музика