Излезе новият албум на рапъра Wale

 

"The Gifted" вече е на музикалния пазар

 

 

Номинираният за Grammy и носител на редица други отличия изпълнител Wale издаде своя очакван с голямо нетърпение нов албум "The Gifted". Феновете на рапъра вече се докоснаха до третия соло запис на Wale, благодарение на сингъла "Bad" с участието на певицата и автор на песни Tiara Thomas и придружаващото видео, режисирано от Alexandre Moors.

 

 

Албумът има еднороден звук. Много емоционален. “Bad” е много добро указание за това, в каква посока съм поел в този проект. Малко носталгичен, малко винтидж, но звукът му ще ви накара да го почувствате”, сподели по-рано тази година Wale за “The Gifted”.

 

 

“The Gifted” е последовател на дебютиралия под #1 в рап класацията втори албум на Wale “Ambition”, в който е включен номинирания за Grammy и сертифициран със злато сингъл "Lotus Flower Bomb" с участието на Miguel.

 

 

Превръщащ се бързо в един от най-добрите лирици в хип-хопа, Wale издаде серия от изключително добре приети микстейпа и получи похвала за дебютния си албум "Attention Deficit". "Ambition", който се класира на челни позиции в Billboard (#1 в чарта за рап и на #2 в общата класация), е само на крачка от сдобиването със златен статус с почти 500 хиляди продадени копия.

 

 

Чети и: Видео: Snoop Lion ft. Rita Ora - Torn Apart

 

 

Ето какво критиката има да каже за артиста: "Повече от всеки друг сред младите рапъри, появили се по едно и също време… Wale сякаш успява да избяга от поставянето му в рамките на един-единствен стил" Billboard

 

 

Албумът "The Gifted" на Wale e на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика