Калин Вельов и Тumbaito ремиксираха Лили Иванова

 

"Сбогом море" има нова версия

 

 

От днес в ефир е поредният горещ хит на латино формация Tumbaito "Сбогом море", в който емблематичният глас на Мартин Ташев пее закачливо за Варна и голямото синьо. Песента е част от предстоящия албум на групата с български латино кавъри, но този път Калин и момчетата изненадват с аранжимент в стил меренге - това е един от бързите фолклорни танци на Доминиканската република.

 

 

Оригинала на песента е записана от Лили Иванова през 60-те години, музиката е на големия български композитор Морис Аладжем, а текста е на поета Димитър Василев.

 

 

 

 

След незабравимото участие на Tumbaioto и Калин Вельов във фестивала "A to Jazz", концертите под открито небе за латино любимците продължават с пълна сила. На 26 и 27 юли Калин и групата, ще изнесат два последователни концерта в морската градина на Бургас, придружени с открит урок по перксуии. В първия ден на сцената ще се качи и неповторимата Нина Николина. На 27-ми, веднага след края на двудневната фиеста, бандата потегля към град Средец, където още същата вечер ще свири отново на открита сцена.

 

 

Чети и: "Sаcred Society" срещу лъжата, алчността и безочието

 

 

На 31 юли групата ще се завърне за кратко в столицата, за да вземе участие в организирания от БНР концерт пред НДК. На 3 август в рамките на фестивала "Бургас и Морето" Tumbaito и Калин Вельов, за първи път ще представят на живо песента на Стефан Димитров "Аня" , която се завъртя в радиостанциите по-рано този месец.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика