Премиера: SuperNova - Винаги

 

Първи клип на новата БГ формация

 

 

SuperNova е мащабен проект, който съчетава в една банда поп музика и танцова хореография. Мацките заснеха своя първи видеоклип към парчето "Винаги" в което специален гост е един от топ БГ рапърите F.O., нашумял с хита си "Big Meech". Музиката е дело на Krisko Beats, който е помогнал и за текста на парчето заедно с Rachel Row, писала за изпълнители като Мария Илиева, Любо Киров и Рут Колева.

 

 

Клипът е заснет в индустриален склад като SuperNova се преобразяват от мистериозни жени-шпиони в парти-момичета. Режисьор е Виктор Антонов. Вижте лентата в линка:

 

 

 

 

Петте момичета, всяка от които с ярка индивидуалност, са избрани след сериозен няколкомесечен кастинг, провеждан от балет Nova със специален консултант Бат Венци от Ъпсурт. Предизвикателството пред кандидатките било да се справят еднакво добре с танците и пеенето, а финалистките, от които е подбран окончателният състав са били над 15.

 

 

 

 

Чети и: Видео: Миро - Sеnsation of Love

 

 

Продуценти на денс бандата са балет Nova, които имат осемгодишна история на сцената, включваща работа с най-големите артисти у нас, безброй турнета, участия в концертите на гостуващи световни звезди, а освен това са носителки на наградата за най-добър балет за 2011 и 2012 във всички родни класации.

 

 

SuperNova вече подгряваха с лайв-шоу американската мегазвезда Ciara, а с парчето "Винаги" стъпват здраво на музикалната сцена.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика