Видео: DJ Mascota и Веси Попова - Under My Skin

 

Свежо свежо лятно парче

 

 

Веселина Попова и диджей номер 1 за годината Mascota представиха съвместното си хаус парче и клипа към него. Песента се казва "Under My Skin" и носи лятно, много свежо и секси усещане.

 

 

В същото настроение е издържано и представеното видео, което е дело на Ники Скерлев. Кадрите са заснети по черноморието. Вижте какво се е получило в линка:

 

 

 

 

В клипа на "Under My Skin" певицата Веси Попова, позната ни и като чаровната секретарка Деси от "Столичани в повече", изглежда зашеметяващо по бански. Тя прекъсна участието си в сериала, тъй като беше бременна със сина си Никола. Малкият вече е на 8 месеца и за това кратко време Веси е успяла напълно да възстанови фигурата си. 

 

 

Чети и: Видео: DJ Mascota и Веси Попова - Under My Skin

 

 

Изпълнители от различни жанрове бяха дошли на промоцията, за да подкрепят DJ Mascota и Веселина Попова. Сред гостите бяха рапърът Румънеца, певицата Весела Бонева, Дон Еди Казасян, диджей Диан от Deep Zone Project, младият музикант Алек Сандър, поп-фолк изпълнителките Есил Дюран и Джорджия, професионалният танцьор и любимец на публиката от “Денсинг старс” Атанас Месечков.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика