Kings Of Leon обещават нов сингъл и албум

 

Парчето "Supersoaker" излиза в сряда

 

 

На 17 юли (сряда) ще се състои премиерата на новия сингъл на Kings Of Leon - "Supersoaker" в iTunes, Amazon и останалите дигитални платформи. Песента е пилотен сингъл от предстоящия нов албум на групата, озаглавен "Mechanical Bull", който ще излезе на 24 септември. У нас албумът ще бъде издаден в деня на световната му премиера от Вирджиния Рекърдс/Sony Music.

 

 

 

 

Албумът е продуциран от Анджело Петралия (Angelo Petraglia) и записан в студиото на бандата в Нешвил, Тенеси. Kings of Leon ще представят сингъла "Supersoaker" и на живо в американското телевизионно шоу "Късно вечер с Джими Фалон" (Late Night with Jimmy Fallon) на 22 юли.

 

 

Чети и: Видео: DJ Mascota и Веси Попова - Under My Skin

 

 

В момента Kings of Leon са на турне във Великобритания и Европа, а на 23 юли ще се присъединят към The Flaming Lips, Jackson Browne, Built to Spill и други за благотворителния концерт Rock for Oklahoma в залата на Оклахома Сити - "Чесапийк Енерджи Арена". През август бандата отново ще се завърне в Европа за концерти, а на 28 септември им предстои участие във фестивала Global Citizen 2013, Сентръл Парк, Ню Йорк.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика