Богомил от Х Factor вече има сингъл и видеоклип

 

Дебютната песен на Богомил се казва "Спри"

 

 

Откритието на първия сезон на най-успешното музикално риалити в България X Factor – 15-годишният Богомил Бонев, вече има свое самостоятелно парче и видеоклип към него. С минимална разлика от първото място, Богомил успя да завоюва огромно количество фенове и напълно да оправдае жеста, който продуцентите от предаването направиха за него като му разрешиха да участва, въпреки че бе под възрастовата граница за участие във формата.

 

 

Както и дебютния сингъл на победителя от формата - Рафи, така и първото парче на Богомил е дело на екип от международни композитори и е написано специално за него.

 

 

Песента носи провокативното име „Спри”

 

 

Автор на текста е Гери Турийска. Режисьори на видеоклипа са Атанас Генов и Евгени Тодоров. Динамичното видео е с филмов  сюжет и със специалното участие на фрийрън формация Zero Gravity и танцьорите от Dance Zone Studio. В главните роли са учениците Христина Витанова и Теодор Николов.

 

 

„Много съм щастлив най-после да имам собствен видеоклип. Всичко, което ми се случва, е наистина мечта. Още като се записах за кастингите на Х Фактор много исках да видя до къде мога да стигна. Давах си сметка, че съм извън регламента, но музиката е животът ми и съм много благодарен на всички, които ме подкрепят и най-вече на семейството ми.”, споделя Богомил.

 

 

 

 

Още музика