Owl City скоро с нов албум

 

Adam Young  ще издаде диска си скоро

 

 

След суперуспешния запис "All Things Bright аnd Beautiful" от миналата година, мултиталантливият певец, композитор и музикант Owl City е готов със своето ново EP! Записът включва новия сингъл на младия талант, "Shooting Stars", както и парчетата "Gold", "Take It All Away" и "Dementia", с участието на Mark Hoppus от blink-182 като гост-вокал.

 

 

Четирите трака ще бъдат част от предстоящия нов албум на Adam Young (истинското име на Owl City), който се очаква това лято.

 

 

В създаването на "Shooting Stars" Owl City включва редица хитмейкъри като своя приятел Matt Thiessen (Relient K), Stargate (Rihanna, Wiz Khalifa) и екипа на Josh Crosby, Nate Campany и Emily Wright (по-известна с работата си зa Dr. Luke).

 

 

Това е първият случай, в който Адам си сътрудничи с други музиканти и продуценти за написването на собствени парчета. Идеята се ражда след участието му в редица успешни проекти на свои колеги - сред тях са популярните парчета "Eternity" на Paul Van Dyk, "Youtopia" на Armin van Buuren и "All About Us" на He Is We.

 

 

Очаквайте новия албум на Owl City по-късно тази година, а дотогава се насладете на част от него в аванс със Shooting Stars.

 

 

 

 

 

Още музика