Двоен проект от Алисия

 

Два клипа на коренно различна тематика

 

 

Алисия никога не се е страхувала да експериментира и да налага собствен стил в музиката. В рамките на последния един месец тя изненада феновете си с двоен проект – нещо, което не сме виждали от друг изпълнител. Певицата засне два видеоклипа на две съвсем различни като настроение и стил песни, но последователни като история. Те са реализирани на една и съща снимачна площадка и в един и същи ден.

 

 

"Исках да покажа как могат да бъдат предадени две противоположни емоции от един и същи човек. Защото хората не сме статични, в живота ни се случват всякакви неща, попадаме в най-разнообразни ситуации. В конкретните случаи в баладата "Познавам ли я" аз съм жертва на изневяра от страна на половинката ми. И в следващия "епизод" – на "Официално чужда" всъщност разбирам, че през цялото време съм била любовницата и че мъжът не на мен изневерява, а изневерява с мен. Историята е заплетена, но се радвам, че меломаните разбраха замисъла за препратката от единия клип към другия", коментира звездата на "Ара мюзик".

 

 

 

 

И двете песни вече са познати на публиката и се радват на голям интерес. Зад успешния двоен проект стои един и същи екип. Композициите са на Иркенц Хюка и Revolt music, а текстовете – на самата Алисия. По нейна идея клиповете са решени изцяло в бяло - един от любимите ѝ цветове.

 

 

Режисьор е Йордан Петков, за когото певицата споделя, че с него се чувства спокойна на снимачната площадка. Мъжката роля е поверена на тазгодишния носител на титлата "Мистър Студент" - Иван Минчев. Вижте клиповете в линковете:

 

 

 

 

 

 

Чети и: Премиера: Джоанна и Кристиан - Горещо

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика