Ice Cream с песен по истинска история

 

Свежарите правят заявка за летен хит

 

 

Ice Cream са готови с продължението на хитовете си "Те карам да вибрираш" и "Взимам/ давам", които общо имат над 7 милиона гледания в сайтовете за видеосподеляне. Новото им лятно парче се казва "М&М" (съкратено от "момчета и момичета") и вече е в ефира на радиостанциите.

 

 

Историята в текста на песента всъщност не е само една всеки от бандата разказва лични преживявания, които се въртят около тънката граница между неангажиращия секс и влюбването. Саундът на "М&М" е доста по-клубен от всичко, което сме чували от Ice Cream досега, а освен с раздвижен ритъм, парчето впечатлява с фънки саксофонна мелодия, забавен текст и секси вокали в припева.

 

 

Чети и: Премиера: Dj Diass ft. Danny Levan - Losing Track Of Time

 

 

Ice Cream вече представиха трака на живо от сцената на 359 Hip Hop Festival, където бандата беше сред подгряващите на американската суперзведа Rick Ross и парчето успя да разтанцува публиката от първо слушане – гаранция за хитовия потенциал на "М&М". Вече е заснет и клипът към парчето, който разбира се е на морска тематика, а премиерата му предстои през следващата седмица като единственото, което Ice Cream издават за видеото е, че по традиция са се забавлявали максимално по време на снимките и това ще се усети на екрана.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика