Остава снимат "Един момент (комбинирай ме с теб)"

 

Новият сингъл на групата се разпространява безплатно

 

 

Новата песен на група Остава „Един момент (комбинирай ме с теб)” излиза в специалното издание  Sex in the Morning – The Best of Unplugged, което се разпространява безплатно този месец с най-доброто мъжко списание у нас - Playboy.

 

 

Дискът съдържа и предишния сингъл на групата – „Лека нощ”, както и два негови ремикса, избрани от групата и тяхната публика с конкурс в началото на годината. Освен това в него влизат хитови парчета, като Sex in the Morning, „Понеделник”, „Мини тяло”, „Фалшиво кино”, Rock and Roll Song Designer, „Шоколад”, Baby, Mexico и други, от предишните албуми на Остава, в лайв акустична версия, записана от Z-Rock по време на един от незабравимите им концерти в Sofia Live Club.

 

 

Този уикенд бандата засне и видеото към „Един момент (комбинирай ме с теб)”. Режисьор отново е Мартин Илиев, чието дело е кинематографичният мини филм към предишния сингъл на Остава – „Лека нощ”.

 

 

Клипът на „Един момент (комбинирай ме с теб)” ще бъде черно-бял и в него водещи ще бъдат не толкова историята, колкото емоцията и настроението. Самата идея обаче засега се пази в тайна, а от групата разкриват само, че главна роля е поверена на една очарователна неконвенционална млада дама. Краят, разбира се, е неочакван.

 

 

Видеото, което ще бъде представено със специален концерт, се очаква до няколко седмици.

 

 

Още музика